Cithakan:Wikiquote

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Deskripsi[besut sumber]

Ngwenehi pranala maring Wikiquote.

Parameter[besut sumber]

  • 1 (opsional): Judul atawa jeneng sing berkaitan atawa arep digoleti.
  • 2 (opsional): Judul sing ditampilna
  • lang (opsional): Basa Wikiquote. Baku: en.