Cithakan:User no

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
no Denne brukeren har norsk som morsmål.


This template will categorize into Category:User no.

no - Norwegian (Bokmål)[besut sumber]