Cithakan:User fr-3

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.