Cithakan:User fr-2

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.