Cithakan:User de-2

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.