Cithakan:Prastawataun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

{{prastawataun| <1> | <2> }}

Keterangan : <1> = Prastawa (Conto : Olahraga) <2> = Taun prastawa (ditulis lengkap, conto :1992)

Deleng uga[besut sumber]