Cithakan:Country data Samoa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Samoa kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Samoa.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Samoa Jeneng artikel utama (Samoa)
flag alias Flag of Samoa.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Samoa.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
colonialFlag of the Samoa Trust Territory.svgFlag of the Samoa Trust Territory.svg

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
SAM (deleng)Cithakan:Country data SAMCithakan:Country data SAM
Western Samoa (deleng)Cithakan:Country data Western SamoaCithakan:Country data Western Samoa
WSM (deleng)Cithakan:Country data WSMCithakan:Country data WSM

Conto cara nganggo

  • {{flag|Samoa}} Samoa
  • {{flagicon|Samoa}}Bendera Samoa

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Samoa|colonial}} Samoa
  • {{flagicon|Samoa|colonial}}Bendera Samoa

Nggunakna alias pengalihan