Bob Saget

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bob Saget

Saget, 2015
Lahir Robert Lane Saget
17 Mei 1956 (umur 66)
Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Anak Aubrey Saget
Lara Melanie Saget
Jennifer Belle Saget (daughters)

Robert Lane "Bob" Saget (lair 17 Mei 1956) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]