Bendahara, Aceh Tamiang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bendahara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Aceh Tamiang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 33 desa
- kelurahan

Bendahara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Aceh Tamiang, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Bendahara, Aceh Tamiang Cithakan:Kabupaten Aceh Tamiang