Batukliang Utara, Lombok Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Batukliang Utara
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Barat
Kabupaten Lombok Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Batukliang Utara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Lombok Tengah, Nusa Tenggara Barat, Indonesia.


Cithakan:Batukliang Utara, Lombok Tengah Cithakan:Kabupaten Lombok Tengah