Banyuurip, Pancur, Rembang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banyuurip
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Rembang
Kecamatan Pancur
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Banyuurip kuwe salah siji desa nang Kecamatan Pancur, kabupaten Rembang, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]