Banyu Cair

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Banyu cair kuwe syarat utama kanggo anane makhluk hidup sebab lewih gampang diolah. Angger uap karo es esih butuh proses ben bisa langsung diserap raga utawa tubuh organisme.

Sifat-Sifat[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.