Bangkinang Barat, Kampar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bangkinang Barat
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Riau
Kabupaten Kampar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bangkinang Barat kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kampar, Riau, Indonesia.


Cithakan:Bangkinang Barat, Kampar Cithakan:Kabupaten Kampar