Banaran, Sambungmacan, Sragen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banaran
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Sragen
Kecamatan Sambungmacan
Kodepos -
Wewengkon - km²
Pedunung - jiwa
Kepadhetan - jiwa/km²

Banaran kuwe salah siji desa nang Kecamatan Sambungmacan, kabupaten Sragen, propinsi Jawa Tengah, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]