Augustus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Augustus
Augustus


Caesar
Pengganti Tiberius

Lahir 23 September 63
Rome
Meninggal 19 Agustus 14 (umur -50)
Nola
Kebangsaan Roman