Ati bengkong olih oncong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasa kiye maknane: Wong sing nduwe niyat ala ndilalah utawa ijig-ijig malah olih dalan.

Penjelasane: