Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.311
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
28.186
Berkas sing diunggahna487
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai200.539
Rata-rata suntingan saben kaca7,11
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar10.083
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
13
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)3
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Statistik liyane
Words in all content pages685.106
Pesan massal dalam antrian0