Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.006
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
26.739
Berkas sing diunggahna521
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan wiwit Wikipedia dimolai208.265
Rata-rata suntingan saben kaca7,79
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar8.405
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
14
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)2
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pangawas (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Queued mass messages0