Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.243
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
27.251
Berkas sing diunggahna523
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan wiwit Wikipedia dimolai209.366
Rata-rata suntingan saben kaca7,68
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar8.620
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
13
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)2
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pangawas (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liyane
Queued mass messages0