Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.363
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
28.959
Berkas sing diunggahna484
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai208.209
Rata-rata suntingan saben kaca7,19
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)11.631
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
20
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Pengurus antarmuka (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)4
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Pangawas (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Words in all content pages692.941
Pesan massal dalam antrian0