Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.291
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
27.394
Berkas sing diunggahna487
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai210.729
Rata-rata suntingan saben kaca7,69
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar9.426
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
12
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)3
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Bot Flow (daftar anggota)1
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Statistik liyane
Pesan massal dalam antrian0