Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.348
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
28.900
Berkas sing diunggahna484
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan sapet Wikipedia dimolai207.984
Rata-rata suntingan saben kaca7,20
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar (daftar anggota)11.121
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
19
Bot (daftar anggota)18
Pangurus (daftar anggota)1
Pengurus antarmuka (daftar anggota)0
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka blokiran IP (daftar anggota)4
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Words in all content pages686.456
Pesan massal dalam antrian0