Layang sistem

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kiye dhaptar kabeh pesen sekang sistem sing ana nang bilik jeneng MediaWiki. Mangga pirsani MediaWiki Localisation lan translatewiki.net yen panjenengan arep kontribusi nang lokalisasi generik MediaWiki.
Layang sistem
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan
Jeneng Tèks baku
Tèks saiki
1movedto2 (Dopokan) (Pertal) moved [[$1]] to [[$2]]
1movedto2_redir (Dopokan) (Pertal) moved [[$1]] to [[$2]] over redirect
3d (Dopokan) (Pertal) 3d
3d-badge-text (Dopokan) (Pertal) 3D
3d-desc (Dopokan) (Pertal) Nyengkuyung format barkas 3d
3d-nopatent (Dopokan) (Pertal) Tidak ada yang dipilih
3d-patent (Dopokan) (Pertal) Izin patent:
3d-patents (Dopokan) (Pertal) -
3d-thumb-placeholder (Dopokan) (Pertal) Memuat gambar mini...
about (Dopokan) (Pertal) Bab
aboutpage (Dopokan) (Pertal) Project:Prakara
aboutsite (Dopokan) (Pertal) Prakara {{SITENAME}}
abusefilter (Dopokan) (Pertal) Pangaturan saringan planggaran
abusefilter-accountreserved (Dopokan) (Pertal) Jeneng akun kiye wis dipesen nggo dienggo nang saringan planggaran.
abusefilter-action-block (Dopokan) (Pertal) Blokir
abusefilter-action-blockautopromote (Dopokan) (Pertal) Blokir tawa otomatis
abusefilter-action-degroup (Dopokan) (Pertal) Singkiraké saka golongan
abusefilter-action-disallow (Dopokan) (Pertal) Ora dililakaké
abusefilter-action-rangeblock (Dopokan) (Pertal) Blokir salarikan
abusefilter-action-tag (Dopokan) (Pertal) Tag
abusefilter-action-throttle (Dopokan) (Pertal) Klep panutup
abusefilter-action-warn (Dopokan) (Pertal) Pèngetan
abusefilter-autopromote-blocked (Dopokan) (Pertal) Tumindak iki otomatis kaciri mbebayani, lan ora diidinaké. Saliyané iku, minangka upaya pangayoman, sawenèh hak kang ajeg kawènèhaké marang akun-akun kang ana bakal sawetara dijabut saka akun panjenengan. Katerangan ringkes ngenani palanggaran kang jumbuh tumindaké panjenengan ya iku: $1
abusefilter-block-anon (Dopokan) (Pertal) Blokir pengguna anonim
abusefilter-block-talk (Dopokan) (Pertal) Halaman pembicaraan diblokir
abusefilter-block-user (Dopokan) (Pertal) Blokir pengguna terdaftar
abusefilter-blocked-display (Dopokan) (Pertal) Laku iki otomatis dianggep mbebayani, lan panjenengan ditolak déning sistem. Minangka tambahan, kanggo njagani {{SITENAME}}, akun panganggo lan kabèh kang ana kaitané karo alamat IP panjenengan wis diblokir saka mbesut. Yèn iki amarga ana kasalahan, mangga hubungi pangurus. Katrangan ringkes aturan planggaran kang padha karo lakuné panjenengan: $1
abusefilter-blocker (Dopokan) (Pertal) Saringan planggaran
abusefilter-blockreason (Dopokan) (Pertal) Otomatis diblokir déning saringan planggaran. Katrangan ngenani aturan kang cocok: $1
abusefilter-changeslist-examine (Dopokan) (Pertal) uji
abusefilter-degrouped (Dopokan) (Pertal) Tindakan ini secara otomatis telah diidentifikasi sebagai tindakan yang merusak. Konsekuensinya, tindakan ini telah ditolak, dan karena akun anda dianggap mencurigakan, semua hak akses anda telah dicabut. Jika anda yakin bahwa ini adalah kesalahan, silahkan hubungi seorang birokrat guna menjelaskan tindakan anda, dan kemungkinan hak-hak anda dapat dipulihkan. Keterangan singkat tentang peraturan penyalahgunaan yang berkaitan dengan tindakan anda adalah: $1
abusefilter-degroupreason (Dopokan) (Pertal) Hak akses dibedhul otomatis nang saringan planggaran. Katrangan aturan: $1
abusefilter-deleted (Dopokan) (Pertal) Dibusek
abusefilter-desc (Dopokan) (Pertal) Terapna pamriksan heuristik otomatis nang suntingan
abusefilter-diff-backhistory (Dopokan) (Pertal) Mbalik ming riwayat saringan
abusefilter-diff-info (Dopokan) (Pertal) Informasi dhasar
abusefilter-diff-invalid (Dopokan) (Pertal) Ora teyeng njikot versi sing dejaluk
abusefilter-diff-item (Dopokan) (Pertal) Barang
abusefilter-diff-next (Dopokan) (Pertal) Owahan luwih anyar
abusefilter-diff-pattern (Dopokan) (Pertal) Kahanan saringan
abusefilter-diff-prev (Dopokan) (Pertal) Owahan luwih lawas
abusefilter-diff-title (Dopokan) (Pertal) Prabedhan antar versi
abusefilter-diff-version (Dopokan) (Pertal) Versi sekang $1 {{GENDER:$3|nang}} $2
abusefilter-disabled (Dopokan) (Pertal) Dinonaktifna
abusefilter-disallowed (Dopokan) (Pertal) Tumindak iki otomatis konangan mbebayani, mula ora diidinaké. Manawa yakin tumindaké panjenengan konstruktif, mangga kandhani administrator apa kang arep panjenengan lakoni. Katerangan ringkes palanggaran kang jumbuh karo tumindaké panjenengan ya iku: $1
abusefilter-edit (Dopokan) (Pertal) Menyunting filter penyalahgunaan
abusefilter-edit-action-block (Dopokan) (Pertal) Blokir panganggo lan/utawa alamat IP saka mbesut
abusefilter-edit-action-blockautopromote (Dopokan) (Pertal) Jabut status pepesthèn otomatis panganggo
abusefilter-edit-action-blocktalk (Dopokan) (Pertal) Block the user and/or IP address from editing their own talk page
abusefilter-edit-action-degroup (Dopokan) (Pertal) Busek panganggo iki saka kabèh golongan mirunggan
Kaca kapisanKaca sadurungéKaca sabanjuréKaca pungkasan