Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: NahidSultan
  • Kedaftar: 17 Februari 2013 06.57 (6 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 111.795
  • Cacahé akun kang gegayutan: 756
  • Grup global: Anggota OTRS, Steward
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org29 April 2014 15.45digawé nalika mlebu log(?)2
ace.wikipedia.org30 Juni 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)6
ady.wikipedia.org13 Februari 2016 11.40digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikipedia.org10 Juli 2013 23.24digawé nalika mlebu log(?)14
af.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.53digawé nalika mlebu log(?)2
af.wikiquote.org5 November 2014 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org5 November 2014 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org5 November 2014 06.44digawé nalika mlebu log(?)0
als.wikipedia.org21 Februari 2013 09.53digawé nalika mlebu log(?)7
am.wikipedia.org10 Agustus 2014 12.04digawé nalika mlebu log(?)19
am.wiktionary.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org23 Maret 2013 08.49digawé nalika mlebu log(?)31
ang.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.53digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org19 Oktober 2014 22.42digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org8 April 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)11
an.wiktionary.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)4
ar.wikipedia.org21 Februari 2013 09.51digawé nalika mlebu log(?)34
ar.wikibooks.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)6
ar.wikimedia.org4 November 2014 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)2
ar.wikisource.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikiversity.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wiktionary.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)1
arz.wikipedia.org10 Agustus 2014 12.16digawé nalika mlebu log(?)51
ast.wikipedia.org26 November 2013 06.08digawé nalika mlebu log(?)31
ast.wiktionary.org5 November 2014 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org15 Maret 2013 08.46digawé nalika mlebu log(?)192
as.wikisource.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)3
av.wikipedia.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)14
ay.wikipedia.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)8
ay.wiktionary.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org14 Desember 2015 17.52digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikipedia.org14 Maret 2013 06.35digawé nalika mlebu log(?)8
az.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.53digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)2
az.wikisource.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)4
ban.wikipedia.org14 Oktober 2019 18.58digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org25 Agustus 2013 17.36digawé nalika mlebu log(?)10
bat-smg.wikipedia.org10 Agustus 2014 12.28digawé nalika mlebu log(?)31
ba.wikipedia.org10 Agustus 2014 12.20digawé nalika mlebu log(?)37
bcl.wikipedia.org4 November 2014 21.45digawé nalika mlebu log(?)30
bd.wikimedia.org11 Juni 2013 02.05digawé nalika mlebu log(?)2.559bureaucrat, sysop, translationadmin
be-tarask.wikipedia.org13 Januari 2014 14.03digawé nalika mlebu log(?)3
beta.wikiversity.org22 November 2013 08.02digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikipedia.org6 September 2013 17.51digawé nalika mlebu log(?)19
be.wikibooks.org17 Juli 2014 23.24digawé nalika mlebu log(?)2
be.wikimedia.org4 November 2014 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org5 November 2014 06.51digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org13 Maret 2013 19.50digawé nalika mlebu log(?)14
bg.wikibooks.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org22 November 2013 09.25digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikiquote.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org23 November 2013 08.42digawé nalika mlebu log(?)10
bg.wiktionary.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org5 April 2014 10.08digawé nalika mlebu log(?)14
bi.wikipedia.org5 November 2014 07.46digawé nalika mlebu log(?)1
bjn.wikipedia.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)9
bm.wikipedia.org5 November 2014 06.52digawé nalika mlebu log(?)4
bn.wikipedia.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)43.970checkuser, sysop
bn.wikibooks.org21 Mei 2013 14.50digawé nalika mlebu log(?)266
bn.wikisource.org20 Mei 2013 10.03digawé nalika mlebu log(?)238
bn.wikivoyage.org8 Juni 2018 14.09digawé nalika mlebu log(?)21
bn.wiktionary.org15 Mei 2013 06.03digawé nalika mlebu log(?)93
bo.wikipedia.org13 Agustus 2014 23.05digawé nalika mlebu log(?)22
bpy.wikipedia.org17 Februari 2013 07.14digawé nalika mlebu log(?)127
br.wikipedia.org19 Desember 2013 16.11digawé nalika mlebu log(?)8
br.wikimedia.org4 November 2014 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikiquote.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)2
bs.wikipedia.org27 Juni 2013 15.19digawé nalika mlebu log(?)28
bs.wikibooks.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikinews.org9 Desember 2013 18.58digawé nalika mlebu log(?)1
bs.wikiquote.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org31 Agustus 2014 20.24digawé nalika mlebu log(?)3
bxr.wikipedia.org5 November 2014 06.53digawé nalika mlebu log(?)11
ca.wikipedia.org27 Mei 2013 08.23digawé nalika mlebu log(?)35
ca.wikibooks.org10 April 2014 22.22digawé nalika mlebu log(?)2
ca.wikimedia.org19 Agustus 2015 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org5 November 2014 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org5 November 2014 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org5 November 2014 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)9
cdo.wikipedia.org5 November 2014 06.54digawé nalika mlebu log(?)4
ceb.wikipedia.org14 April 2014 17.07digawé nalika mlebu log(?)52
ce.wikipedia.org10 Agustus 2014 23.08digawé nalika mlebu log(?)23
chr.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)12
chr.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)1
ch.wikipedia.org2 November 2014 21.26digawé nalika mlebu log(?)3
chy.wikipedia.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)3
ckb.wikipedia.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)10
commons.wikimedia.org17 Februari 2013 07.01digawé nalika mlebu log(?)45.865sysop, translationadmin
co.wikipedia.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)5
co.wikimedia.org4 November 2014 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)4
cr.wikipedia.org4 November 2014 03.14digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org4 November 2014 03.14digawé nalika mlebu log(?)19
csb.wiktionary.org5 November 2014 06.56digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org27 Mei 2013 08.25digawé nalika mlebu log(?)33
cs.wikibooks.org4 November 2014 03.15digawé nalika mlebu log(?)22
cs.wikinews.org24 November 2013 20.55digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikiquote.org22 November 2013 13.39digawé nalika mlebu log(?)1
cs.wikisource.org5 November 2014 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org4 November 2014 03.15digawé nalika mlebu log(?)3
cv.wikipedia.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)63
cv.wikibooks.org30 Oktober 2014 22.48digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org27 Juli 2013 20.23digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikibooks.org30 Oktober 2014 22.48digawé nalika mlebu log(?)5
cy.wikiquote.org30 Oktober 2014 22.48digawé nalika mlebu log(?)3
cy.wikisource.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org27 Mei 2013 08.25digawé nalika mlebu log(?)20
da.wikibooks.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org4 Maret 2013 16.44digawé nalika mlebu log(?)278autoreview
de.wikibooks.org19 Mei 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikinews.org24 November 2013 20.51digawé nalika mlebu log(?)4
de.wikiquote.org19 April 2014 23.38digawé nalika mlebu log(?)2
de.wikisource.org4 November 2014 21.43digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)3
de.wikivoyage.org3 Maret 2014 06.16digawé nalika mlebu log(?)1
de.wiktionary.org24 April 2014 12.54digawé nalika mlebu log(?)2
din.wikipedia.org12 Desember 2017 23.32digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org5 November 2014 07.47digawé nalika mlebu log(?)9
dk.wikimedia.org4 November 2014 21.39digawé nalika mlebu log(?)0
dsb.wikipedia.org8 April 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)2
dty.wikipedia.org6 Maret 2019 19.17digawé nalika mlebu log(?)3
dv.wikipedia.org5 November 2014 06.57digawé nalika mlebu log(?)22
dv.wiktionary.org5 November 2014 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org8 April 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)4
ee.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikipedia.org27 Mei 2013 08.26digawé nalika mlebu log(?)24
el.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.51digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org22 November 2013 09.26digawé nalika mlebu log(?)1
el.wikiquote.org5 November 2014 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org5 November 2014 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org5 November 2014 07.47digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
el.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)39
eml.wikipedia.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikipedia.org17 Februari 2013 06.57wiki asal(?)3.706extendedconfirmed, filemover
en.wikibooks.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)56
en.wikinews.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)15
en.wikiquote.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)12
en.wikisource.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)18
en.wikiversity.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)18
en.wikivoyage.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)9
en.wiktionary.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)8
eo.wikipedia.org21 Februari 2013 09.53digawé nalika mlebu log(?)14
eo.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.53digawé nalika mlebu log(?)3
eo.wikinews.org9 Desember 2013 19.02digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org22 Februari 2013 17.19digawé nalika mlebu log(?)84
es.wikibooks.org9 Mei 2014 10.45digawé nalika mlebu log(?)6
es.wikinews.org22 November 2013 09.23digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org4 November 2014 21.46digawé nalika mlebu log(?)13
es.wikisource.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)5
es.wikiversity.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org22 Juni 2014 19.46digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org4 November 2014 21.43digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org28 Februari 2013 09.48digawé nalika mlebu log(?)8
et.wikibooks.org5 November 2014 07.48digawé nalika mlebu log(?)3
ee.wikimedia.org4 November 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org5 November 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org5 November 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)4
eu.wikipedia.org27 Mei 2013 08.29digawé nalika mlebu log(?)6
eu.wikibooks.org5 November 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org5 November 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikisource.org18 Oktober 2019 16.36digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org5 November 2014 14.17digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikipedia.org28 November 2013 08.46digawé nalika mlebu log(?)23
fa.wikibooks.org5 November 2014 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org5 November 2014 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org8 Mei 2014 15.00digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikisource.org5 November 2014 14.18digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org20 November 2014 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)11
ff.wikipedia.org5 November 2014 14.18digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org21 Februari 2013 09.52digawé nalika mlebu log(?)4
fi.wikipedia.org4 Maret 2013 16.50digawé nalika mlebu log(?)21
fi.wikibooks.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikimedia.org4 November 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org9 Desember 2013 19.02digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)7
fi.wikivoyage.org24 Agustus 2018 19.11digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wiktionary.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)18
fo.wikisource.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)5
frr.wikipedia.org5 November 2014 14.19digawé nalika mlebu log(?)10
fr.wikipedia.org25 Februari 2013 09.31digawé nalika mlebu log(?)140
fr.wikibooks.org28 April 2014 17.44digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wikinews.org3 Juni 2014 22.35digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikiquote.org4 November 2014 21.46digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org24 Mei 2014 06.26digawé nalika mlebu log(?)2
fr.wikiversity.org4 November 2014 21.46digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikivoyage.org3 Maret 2014 06.16digawé nalika mlebu log(?)3
fr.wiktionary.org4 November 2014 21.42digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)7
fy.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)64
fy.wikibooks.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
fy.wiktionary.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)7
gan.wikipedia.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)2
ga.wikipedia.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)13
ga.wiktionary.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)41
gd.wiktionary.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikipedia.org27 Mei 2013 08.53digawé nalika mlebu log(?)8
gl.wikibooks.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikiquote.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org5 November 2014 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)2
gn.wiktionary.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org1 Februari 2016 23.09digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)20
gu.wikiquote.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikisource.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org5 November 2014 14.21digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)15
gv.wiktionary.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)4
ha.wikipedia.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)4
ha.wiktionary.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org27 Mei 2013 08.53digawé nalika mlebu log(?)31
he.wikibooks.org4 November 2014 21.46digawé nalika mlebu log(?)2
he.wikinews.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org5 November 2014 14.22digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org4 November 2014 21.42digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org22 November 2013 08.04digawé nalika mlebu log(?)5
he.wiktionary.org1 Juni 2014 19.05digawé nalika mlebu log(?)2
hif.wikipedia.org25 November 2013 17.22digawé nalika mlebu log(?)23
hif.wiktionary.org10 Desember 2017 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikipedia.org17 Februari 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)33
hi.wikibooks.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiquote.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)2
hi.wikisource.org11 Oktober 2019 16.08digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org9 Juli 2018 11.11digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)1
hr.wikipedia.org27 Mei 2013 08.53digawé nalika mlebu log(?)16
hr.wikibooks.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org8 April 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)4
hsb.wiktionary.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)7
hu.wikipedia.org20 Mei 2013 10.23digawé nalika mlebu log(?)33
hu.wikibooks.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org4 November 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org28 September 2014 12.26digawé nalika mlebu log(?)24
hy.wikibooks.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org10 April 2014 13.46digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wiktionary.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)1
hyw.wikipedia.org1 Juli 2019 13.04digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org5 November 2014 14.23digawé nalika mlebu log(?)6
ia.wikibooks.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org22 April 2013 23.46digawé nalika mlebu log(?)40
id.wikibooks.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)1
id.wikiquote.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org5 November 2014 06.32digawé nalika mlebu log(?)11
ie.wikipedia.org5 November 2014 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikibooks.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wiktionary.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)5
ik.wikipedia.org21 Oktober 2014 10.42digawé nalika mlebu log(?)5
ilo.wikipedia.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)11
incubator.wikimedia.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)812
inh.wikipedia.org1 Juli 2019 13.04digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)18
io.wiktionary.org5 November 2014 06.32digawé nalika mlebu log(?)26
is.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)2
is.wikibooks.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org5 November 2014 14.26digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org21 Februari 2013 22.49digawé nalika mlebu log(?)108autopatrolled
it.wikibooks.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org23 November 2013 17.28digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiquote.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikisource.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)16
it.wikiversity.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)2
it.wikivoyage.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)6
iu.wikipedia.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)4
iu.wiktionary.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
jam.wikipedia.org12 Mei 2016 10.22digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org4 Maret 2013 17.15digawé nalika mlebu log(?)72
ja.wikibooks.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org4 November 2014 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org14 April 2014 17.07digawé nalika mlebu log(?)10
jbo.wikipedia.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)12
jbo.wiktionary.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)3
jv.wikipedia.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)28
jv.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)1
kab.wikipedia.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)8
ka.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wikibooks.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org5 November 2014 14.27digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)1
kbp.wikipedia.org24 Februari 2019 13.06digawé nalika mlebu log(?)1
kg.wikipedia.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
ki.wikipedia.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org10 Juli 2013 23.36digawé nalika mlebu log(?)10
kk.wikibooks.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)1
kl.wikipedia.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wiktionary.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikibooks.org5 November 2014 14.28digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)3
kn.wikipedia.org22 April 2014 11.49digawé nalika mlebu log(?)40
kn.wikiquote.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)15
kn.wikisource.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)2
kn.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)28
koi.wikipedia.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)9
ko.wikipedia.org27 Mei 2013 08.57digawé nalika mlebu log(?)28
ko.wikibooks.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org5 November 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org21 Oktober 2014 13.54digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org25 Mei 2014 18.33digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wikipedia.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wiktionary.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org6 Mei 2014 22.57digawé nalika mlebu log(?)2
ku.wikibooks.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wikipedia.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
kw.wiktionary.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)4
ky.wikibooks.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikiquote.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org3 April 2014 12.31digawé nalika mlebu log(?)10
la.wikibooks.org5 November 2014 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikipedia.org19 April 2014 05.49digawé nalika mlebu log(?)11
lb.wiktionary.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)2
lez.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)4
lg.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
lij.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)5
li.wikipedia.org12 April 2014 07.58digawé nalika mlebu log(?)5
li.wikibooks.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)4
ln.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
ln.wiktionary.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org20 Juli 2013 03.24digawé nalika mlebu log(?)0checkuser
lo.wikipedia.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wiktionary.org5 November 2014 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org1 Februari 2016 23.09digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikipedia.org27 Mei 2013 08.57digawé nalika mlebu log(?)8
lt.wikibooks.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)9
lv.wikipedia.org19 Mei 2014 22.04digawé nalika mlebu log(?)5
lv.wiktionary.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)8
mai.wikipedia.org20 November 2014 00.24digawé nalika mlebu log(?)7
map-bms.wikipedia.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)30
mdf.wikipedia.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
www.mediawiki.org17 Februari 2013 07.01digawé nalika mlebu log(?)101
meta.wikimedia.org17 Februari 2013 07.01digawé nalika mlebu log(?)3.434centralnoticeadmin, steward, sysop
mg.wikipedia.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)6
mg.wikibooks.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)15
mhr.wikipedia.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)16
min.wikipedia.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)27
mi.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)3
mi.wiktionary.org5 November 2014 14.33digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org10 Juli 2013 23.36digawé nalika mlebu log(?)7
mk.wikibooks.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikimedia.org4 November 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org17 Februari 2013 07.33digawé nalika mlebu log(?)11
ml.wikibooks.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org5 November 2014 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)15
mn.wiktionary.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org21 Agustus 2014 15.04digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org8 Juli 2014 16.50digawé nalika mlebu log(?)8
mr.wikibooks.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikiquote.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)4
mr.wiktionary.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
ms.wikipedia.org27 Mei 2013 08.16digawé nalika mlebu log(?)41
ms.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.46digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wiktionary.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)2
mt.wiktionary.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
mx.wikimedia.org4 November 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org9 April 2014 17.29digawé nalika mlebu log(?)19
my.wiktionary.org5 November 2014 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)0
nah.wikipedia.org5 November 2014 14.34digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wiktionary.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org10 Juli 2013 23.36digawé nalika mlebu log(?)2
nap.wikisource.org24 September 2019 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
na.wikipedia.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
na.wiktionary.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org8 Juli 2014 10.55digawé nalika mlebu log(?)3
nds.wiktionary.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org29 Januari 2014 05.05digawé nalika mlebu log(?)26
ne.wikibooks.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)2
ne.wiktionary.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org9 April 2014 15.22digawé nalika mlebu log(?)20
nl.wikipedia.org22 Februari 2013 17.20digawé nalika mlebu log(?)151
nl.wikibooks.org19 April 2014 05.58digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikimedia.org4 November 2014 21.37digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org15 Juli 2017 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikisource.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org3 Maret 2014 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org5 November 2014 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org9 April 2014 19.38digawé nalika mlebu log(?)7
nn.wikiquote.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)3
no.wikipedia.org2 Juni 2013 16.42digawé nalika mlebu log(?)21
no.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.46digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikimedia.org4 November 2014 21.35digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org24 November 2013 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org4 November 2014 21.41digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)4
nso.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
nv.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)10
nyc.wikimedia.org4 November 2014 21.35digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wikipedia.org8 April 2014 15.38digawé nalika mlebu log(?)25
oc.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.46digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
olo.wikipedia.org21 November 2016 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
om.wiktionary.org4 November 2014 21.21digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org10 September 2014 12.28digawé nalika mlebu log(?)1
or.wikisource.org21 Oktober 2014 21.14digawé nalika mlebu log(?)2
or.wiktionary.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)15
outreach.wikimedia.org10 Juli 2013 07.05digawé nalika mlebu log(?)78translationadmin
pag.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)12
pam.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)39
pap.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)8
pa.wikipedia.org16 Januari 2014 21.16digawé nalika mlebu log(?)49
pa.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)5
pa.wikisource.org8 Februari 2019 21.08digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)3
pdc.wikipedia.org4 November 2014 21.20digawé nalika mlebu log(?)1
pfl.wikipedia.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)5
pih.wikipedia.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
pi.wikipedia.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikipedia.org4 Juli 2013 12.03digawé nalika mlebu log(?)78autoreview
pl.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikimedia.org14 Oktober 2014 08.24digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org21 April 2014 10.19digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikiquote.org4 November 2014 21.54digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org5 November 2014 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)4
pms.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)8
pms.wikisource.org31 Januari 2019 12.22digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wikipedia.org18 Juli 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)26
pnb.wiktionary.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
ps.wikipedia.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)25
ps.wiktionary.org4 November 2014 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org17 Februari 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)48
pt.wikibooks.org29 Oktober 2014 16.27digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wikimedia.org18 September 2018 07.30digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org24 November 2013 20.49digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org27 Mei 2014 15.19digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikisource.org6 Agustus 2014 22.44digawé nalika mlebu log(?)5
pt.wikiversity.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikivoyage.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org4 November 2014 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org10 Juli 2013 23.26digawé nalika mlebu log(?)6
qu.wiktionary.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
rmy.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)1
rn.wikipedia.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)55
roa-rup.wiktionary.org4 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org4 November 2014 21.07digawé nalika mlebu log(?)9
ro.wikipedia.org24 April 2013 06.11digawé nalika mlebu log(?)26
ro.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)14
ro.wikinews.org24 November 2013 20.51digawé nalika mlebu log(?)5
ro.wikiquote.org4 November 2014 21.07digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org4 November 2014 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)19
ru.wikipedia.org22 Maret 2013 20.31digawé nalika mlebu log(?)102autoeditor, uploader
ru.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikimedia.org4 November 2014 21.28digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org9 April 2014 08.46digawé nalika mlebu log(?)2
ru.wikiquote.org4 November 2014 21.54digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikisource.org5 November 2014 06.34digawé nalika mlebu log(?)3
ru.wikiversity.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)4
ru.wikivoyage.org3 Maret 2014 06.16digawé nalika mlebu log(?)4
ru.wiktionary.org4 November 2014 22.03digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org21 Agustus 2014 15.04digawé nalika mlebu log(?)8
rw.wiktionary.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)21
sah.wikisource.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
sat.wikipedia.org2 Agustus 2018 12.18digawé nalika mlebu log(?)187
sa.wikipedia.org21 Desember 2013 12.23digawé nalika mlebu log(?)20
sa.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wikipedia.org9 Agustus 2014 23.15digawé nalika mlebu log(?)18
scn.wiktionary.org4 November 2014 03.56digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)25
sc.wikipedia.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)4
sd.wikipedia.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)18
sd.wiktionary.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikimedia.org4 November 2014 21.28digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)1
sg.wiktionary.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
shn.wikipedia.org22 November 2018 08.07digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org7 April 2014 19.34digawé nalika mlebu log(?)8
sh.wiktionary.org4 November 2014 03.55digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org17 Februari 2013 19.58digawé nalika mlebu log(?)36
simple.wiktionary.org2 November 2014 21.13digawé nalika mlebu log(?)2
si.wikipedia.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)78
si.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org4 Juli 2013 12.01digawé nalika mlebu log(?)12
sk.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org27 Juli 2013 20.23digawé nalika mlebu log(?)9
sl.wikibooks.org21 Oktober 2014 10.52digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org4 November 2014 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)1
sm.wiktionary.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org10 Juli 2013 07.03digawé nalika mlebu log(?)2
so.wikipedia.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)71
so.wiktionary.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)5
sq.wikipedia.org4 Juli 2013 12.01digawé nalika mlebu log(?)40
sq.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikinews.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org4 November 2014 03.52digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)6
sr.wikipedia.org4 Juli 2013 12.01digawé nalika mlebu log(?)13
sr.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)4
sr.wikinews.org23 November 2013 17.26digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikiquote.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org19 Desember 2013 13.00digawé nalika mlebu log(?)3
ss.wiktionary.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)5
st.wikipedia.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)9
st.wiktionary.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org11 Agustus 2014 22.58digawé nalika mlebu log(?)38
su.wikiquote.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org27 Maret 2013 18.17digawé nalika mlebu log(?)43
sv.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikinews.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org5 November 2014 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)2
sv.wikivoyage.org3 Maret 2014 06.16digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org4 November 2014 21.41digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wikipedia.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)81
sw.wiktionary.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)1
szl.wikipedia.org10 Agustus 2014 22.35digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wikipedia.org20 September 2013 12.36digawé nalika mlebu log(?)21
ta.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)29
ta.wikinews.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)2
ta.wikiquote.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wiktionary.org18 April 2014 07.28digawé nalika mlebu log(?)30
tcy.wikipedia.org10 Februari 2018 08.29digawé nalika mlebu log(?)1
test2.wikipedia.org24 April 2014 09.14digawé nalika mlebu log(?)34bureaucrat, sysop
test.wikipedia.org19 Desember 2013 16.07digawé nalika mlebu log(?)17sysop
test.wikidata.org20 November 2014 00.24digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org12 April 2014 11.39digawé nalika mlebu log(?)4
te.wikipedia.org19 Desember 2013 12.35digawé nalika mlebu log(?)17
te.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.20digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)17
te.wiktionary.org4 November 2014 22.03digawé nalika mlebu log(?)34
tg.wikipedia.org8 April 2014 13.50digawé nalika mlebu log(?)28
tg.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikipedia.org4 Juli 2013 12.00digawé nalika mlebu log(?)17
th.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)1
th.wikiquote.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org4 November 2014 03.51digawé nalika mlebu log(?)7
th.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)1
ti.wikipedia.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)9
ti.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)44
tk.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)1
tl.wikipedia.org19 April 2014 18.22digawé nalika mlebu log(?)27
tl.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)1
tl.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)3
tn.wikipedia.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)5
tn.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)4
tpi.wikipedia.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)10
tpi.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org30 Mei 2013 19.48digawé nalika mlebu log(?)28
tr.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)3
tr.wikimedia.org4 November 2014 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org9 Desember 2013 19.05digawé nalika mlebu log(?)2
tr.wikiquote.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)8
tr.wikisource.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org4 November 2014 22.02digawé nalika mlebu log(?)6
ts.wikipedia.org24 November 2013 14.59digawé nalika mlebu log(?)2
ts.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)3
tt.wikipedia.org4 Juli 2013 11.58digawé nalika mlebu log(?)36
tt.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)3
tt.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)3
tw.wikipedia.org5 November 2014 14.38digawé nalika mlebu log(?)3
tyv.wikipedia.org24 November 2013 15.00digawé nalika mlebu log(?)3
ty.wikipedia.org2 November 2014 15.09digawé nalika mlebu log(?)12
ua.wikimedia.org4 November 2014 21.26digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org9 Agustus 2014 23.34digawé nalika mlebu log(?)5
ug.wikipedia.org9 Agustus 2014 23.33digawé nalika mlebu log(?)126
ug.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)3
uk.wikipedia.org2 Juni 2013 09.50digawé nalika mlebu log(?)52autoreview
uk.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)10
uk.wikinews.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikiquote.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)1
uk.wikisource.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wikivoyage.org15 April 2014 11.25digawé nalika mlebu log(?)2
uk.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)3
ur.wikipedia.org24 Mei 2013 20.45digawé nalika mlebu log(?)37
ur.wikibooks.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)8
ur.wikiquote.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)2
ur.wiktionary.org4 November 2014 03.50digawé nalika mlebu log(?)12
uz.wikipedia.org19 April 2014 17.39digawé nalika mlebu log(?)35
uz.wikiquote.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)10
vec.wikipedia.org29 Juli 2013 21.04digawé nalika mlebu log(?)11
vec.wikisource.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org9 Agustus 2014 23.06digawé nalika mlebu log(?)5
ve.wikipedia.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)3
vi.wikipedia.org4 Juli 2013 11.58digawé nalika mlebu log(?)20
vi.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)22
vi.wikiquote.org4 November 2014 03.48digawé nalika mlebu log(?)2
vi.wikisource.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)3
vi.wikivoyage.org23 November 2013 10.15digawé nalika mlebu log(?)4
vi.wiktionary.org4 November 2014 22.02digawé nalika mlebu log(?)1
vls.wikipedia.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)15
vo.wikipedia.org9 Agustus 2014 22.29digawé nalika mlebu log(?)3
vo.wiktionary.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org14 April 2014 17.07digawé nalika mlebu log(?)19
wa.wikipedia.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)53
wa.wiktionary.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)18
www.wikidata.org17 Februari 2013 07.02digawé nalika mlebu log(?)4.196rollbacker
wikimania2014.wikimedia.org8 Januari 2014 21.28digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2015.wikimedia.org22 Agustus 2014 23.34digawé nalika mlebu log(?)15
wikimania2016.wikimedia.org31 Juli 2015 16.05digawé nalika mlebu log(?)13
wikimania2017.wikimedia.org1 Maret 2016 15.29digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2018.wikimedia.org12 September 2017 22.53digawé nalika mlebu log(?)5
wikimania.wikimedia.org24 Agustus 2018 20.09digawé nalika mlebu log(?)2
wo.wikipedia.org2 November 2014 15.01digawé nalika mlebu log(?)21
wo.wikiquote.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)3
wuu.wikipedia.org19 April 2014 18.22digawé nalika mlebu log(?)8
xal.wikipedia.org4 November 2014 03.47digawé nalika mlebu log(?)2
xh.wikipedia.org23 Maret 2013 22.01digawé nalika mlebu log(?)15
xmf.wikipedia.org2 November 2014 15.05digawé nalika mlebu log(?)6
yi.wikipedia.org9 Agustus 2014 22.25digawé nalika mlebu log(?)54
yi.wikisource.org4 November 2014 03.19digawé nalika mlebu log(?)14
yi.wiktionary.org9 Agustus 2014 22.27digawé nalika mlebu log(?)8
yo.wikipedia.org20 April 2014 09.00digawé nalika mlebu log(?)83
yue.wiktionary.org11 Oktober 2019 16.15digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org4 November 2014 03.19digawé nalika mlebu log(?)13
zea.wikipedia.org4 November 2014 03.19digawé nalika mlebu log(?)3
zh-classical.wikipedia.org4 November 2014 03.19digawé nalika mlebu log(?)6
zh-min-nan.wikipedia.org9 Agustus 2014 22.22digawé nalika mlebu log(?)62
zh-min-nan.wikisource.org4 November 2014 03.19digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org2 November 2014 14.53digawé nalika mlebu log(?)11
zh-yue.wikipedia.org17 Juli 2014 23.24digawé nalika mlebu log(?)3
zh.wikipedia.org21 Februari 2013 09.54digawé nalika mlebu log(?)69autoreviewer
zh.wikibooks.org30 Oktober 2014 11.17digawé nalika mlebu log(?)20
zh.wikinews.org22 November 2013 09.24digawé nalika mlebu log(?)19
zh.wikiquote.org4 November 2014 03.16digawé nalika mlebu log(?)8
zh.wikisource.org4 November 2014 22.02digawé nalika mlebu log(?)14
zh.wikiversity.org6 September 2018 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org24 Mei 2014 08.53digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org4 November 2014 22.02digawé nalika mlebu log(?)4
zu.wikipedia.org24 November 2013 15.05digawé nalika mlebu log(?)14
zu.wiktionary.org4 November 2014 03.16digawé nalika mlebu log(?)1