Katerangan akun global

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Kelovy
  • Kedaftar: 10 Juni 2008 15.58 (11 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 155.415
  • Cacahé akun kang gegayutan: 329
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
ab.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
ace.wikipedia.org7 Februari 2010 18.19digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)70
ak.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
als.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)31
am.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
ang.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
an.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)76
arc.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
ar.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)91
arz.wikipedia.org8 April 2009 03.57digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)43
as.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
av.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
ay.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)22
az.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)35
bar.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
bat-smg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
ba.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
bcl.wikipedia.org14 April 2009 18.35digawé nalika mlebu log(?)0
be-tarask.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)117
be.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
bg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)228
bg.wiktionary.org30 Juni 2016 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
bi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
bm.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
bn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
bo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
bpy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
br.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)56
bs.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)117
bug.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
bxr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ca.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)163
cbk-zam.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
cdo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
ceb.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ce.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
cho.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)11
chr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
ch.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
chy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
ckb.wikipedia.org2 Juni 2016 23.40digawé nalika mlebu log(?)0
commons.wikimedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2.992
co.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
crh.wikipedia.org3 Juli 2008 07.38digawé nalika mlebu log(?)0
cr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
csb.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)41
cs.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.351
cs.wikibooks.org9 Agustus 2014 02.30digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org15 April 2013 20.54digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org6 Juli 2008 10.06digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
cs.wikiversity.org12 Desember 2017 22.50digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
cu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
cv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
cy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)73
da.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)256
de.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)862autoreview, editor
de.wikisource.org24 Juni 2016 11.52digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org10 Agustus 2013 15.32digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
dsb.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
dv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
dz.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
ee.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
el.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)126
el.wiktionary.org17 April 2013 09.17digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
en.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11.077extendedconfirmed
en.wikibooks.org17 Juli 2008 14.29digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org28 Juli 2008 08.23digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org28 Juli 2008 08.23digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
en.wikiversity.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
en.wikivoyage.org6 April 2013 22.58digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
eo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)235
es.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)420
et.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)177
eu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)95
eu.wiktionary.org26 Juli 2014 02.46digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org21 Oktober 2008 17.47digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)43
ff.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
fiu-vro.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
fi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)423autoreview
fj.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
fo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
frp.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
fr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)921
fr.wikiquote.org31 Januari 2009 22.10digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org6 Juli 2016 20.34digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org24 Maret 2009 18.41digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
fy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
gan.wikipedia.org9 Februari 2010 16.22digawé nalika mlebu log(?)0
ga.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
ga.wiktionary.org12 April 2009 15.11digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
glk.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
gl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)58
gn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
got.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
gu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
gv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
hak.wikipedia.org4 Maret 2010 16.46digawé nalika mlebu log(?)0
ha.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
haw.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
he.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)183
he.wikiquote.org26 Mei 2016 03.24digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org10 Juni 2016 21.04digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org8 April 2009 04.16digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
ho.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
hr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)343
hr.wikiquote.org6 Juli 2008 10.06digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org7 Juni 2016 11.12digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
ht.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
hu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.650
hu.wikiquote.org2 April 2017 12.27digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org19 Januari 2010 08.48digawé nalika mlebu log(?)12
hy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
hz.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ia.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)35
id.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)205
ie.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ig.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
ii.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ik.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ilo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
incubator.wikimedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
io.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)44
io.wiktionary.org30 April 2013 19.55digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)74
is.wiktionary.org9 Agustus 2014 04.02digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)518
it.wikiquote.org17 Juli 2014 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
jam.wikipedia.org13 Mei 2016 10.50digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)301
jbo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
jv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
kaa.wikipedia.org20 Juni 2016 23.01digawé nalika mlebu log(?)0
kab.wikipedia.org28 Oktober 2008 12.46digawé nalika mlebu log(?)2
ka.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)107
kg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ki.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
kj.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
kk.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
kl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
km.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
kn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
ko.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)345
kr.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
ksh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
ks.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
ku.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
kv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
kw.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
ky.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
lad.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
la.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)65
lb.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)106
lg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
lij.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
li.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)27
li.wiktionary.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
lmo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ln.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
login.wikimedia.org20 Juli 2013 21.25digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
lt.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)128
lt.wiktionary.org19 Januari 2010 18.51digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)128
map-bms.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
mdf.wikipedia.org18 Juni 2008 14.29digawé nalika mlebu log(?)1
www.mediawiki.org28 Juli 2008 08.23digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)19
mg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
mg.wiktionary.org22 Juli 2014 17.01digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org16 Februari 2010 08.01digawé nalika mlebu log(?)1
mh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
mi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
mk.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)81
ml.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
mn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
mr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
ms.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)49
mt.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
mus.wikipedia.org29 April 2013 19.46dikonfirmasi nganggo imel(?)1
mwl.wikipedia.org30 Desember 2009 21.51digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org19 Maret 2010 00.46digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
mzn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
nah.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
nap.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
na.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
nds-nl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
nds.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)23
ne.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
new.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
ng.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
nl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)620
nn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)83
nov.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
no.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)262
nrm.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
nv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
ny.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
oc.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)102
om.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
or.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
os.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
pag.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
pam.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
pap.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
pa.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
pdc.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
pih.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
pi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
pl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)771editor
pl.wikiquote.org17 Juli 2014 23.27digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
pl.wiktionary.org8 Juli 2008 17.49digawé nalika mlebu log(?)1
pms.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
pnt.wikipedia.org15 April 2009 14.09digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
pt.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)310
pt.wiktionary.org14 November 2013 17.00digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
rm.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
rmy.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
rn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
roa-rup.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
roa-tara.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
ro.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)200
ro.wiktionary.org19 Januari 2010 18.43digawé nalika mlebu log(?)1
rue.wikipedia.org12 Maret 2013 12.44digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)654uploader
ru.wikisource.org17 Mei 2016 12.02digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org8 Juni 2014 00.55digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
sah.wikipedia.org27 Oktober 2008 20.38digawé nalika mlebu log(?)1
sa.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
scn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
sco.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
sc.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
sd.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
se.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
sg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
sh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)39
simple.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)77
si.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
sk.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58wiki asal(?)100.997
sk.wikibooks.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
sk.wikiquote.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)25
sk.wikisource.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
sk.wiktionary.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
sl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)232
sm.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
sn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
wikisource.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
so.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
species.wikimedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
sq.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)44
srn.wikipedia.org25 Oktober 2008 12.33digawé nalika mlebu log(?)2
sr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)168
sr.wiktionary.org15 September 2017 17.15digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
stq.wikipedia.org9 Juli 2008 01.03digawé nalika mlebu log(?)2
st.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
su.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
sv.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)334
sw.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)41
szl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)45
ta.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
test.wikipedia.org9 Agustus 2014 02.04digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
te.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
tg.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
th.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)62
ti.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
tk.wikipedia.org8 Maret 2009 15.27digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)27
tn.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
to.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
tpi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
tr.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)190
tr.wikiquote.org26 Mei 2016 03.26digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
tt.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
tum.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
tw.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
ty.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
udm.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
ug.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
uk.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)162
uk.wikiquote.org6 Juni 2016 23.51digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
uz.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
vec.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
ve.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
vi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)83
vls.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)23
vo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
vo.wiktionary.org30 Maret 2010 00.00digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
wa.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)27
www.wikidata.org7 Maret 2013 16.54digawé nalika mlebu log(?)23.528
wo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
wuu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
xal.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
xh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
xmf.wikipedia.org21 Maret 2013 13.03digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
yi.wiktionary.org29 Oktober 2008 08.40digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
za.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
zea.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
zh-classical.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)20
zh-min-nan.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)26
zh-yue.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
zh.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)215
zu.wikipedia.org10 Juni 2008 15.58dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12