Tulisan Anggota

Kanggo 54.158.25.146 (dopokan | log pamblokiran | unggahan | log | log planggaran)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
This IP address is currently globally blocked. The global block log entry is provided below for reference:
  • 24 Mei 2017 09.06: Masti (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 54.158.0.0/16 (kadaluwarsa ing 24 Mei 2018, 09.06, anon-waé) (Open proxy)
Goleti kontribusine
 
 
      
 
   

Ora ditemokaké owah-owahan sing cocog karo kritéria kasebut iku.