Tulisan Anggota

Kanggo 54.198.0.0/16 (log pamblokiran)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Alamat IP ini saat ini diblokir secara global. Entri log pemblokiran global disediakan di bawah sebagai referensi:
  • 7 September 2017 14.42: Vituzzu (meta.wikimedia.org) sacara global mblokir 54.198.0.0/16 (kadaluwarsa ing 7 September 2018, 14.42) (amazon webservices: network containing several open proxies)
Goleti kontribusine
 
 
      
 
   

Ora tinemu Owah-owahan sing cocog karo wewaton mangkono.