Manajemen hak panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ngatur kelompok panganggo  
Deleng golongan panganggoNdeleng hak panganggo StefanusRA (Dopokan | kontrib)

Anggota implisit sekang: Panganggo sing dikonfirmasi otomatis

Log pangowahan hak akses panganggo

  • 21 September 2011 09.53 Meursault2004 Dopokan kontrib ngganti golongané StefanusRA saka (ora ana) dadi pangurus (Miturut panyuwuné panganggo iki lan wis disosialisasèkaké ing para pangurus Wikipedia Abasa Jawa lan Naval Scene (panganggo aktif ing kéné))