Panganggo sing diblokir

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Golèk panganggo kang diblokir
Cap wektu Patujon Kedaluwarsa Pangurus pamblokir Paramèter blokiran Alesan
8 Maret 2019 06.32 2600:8800:3980:2550:0:0:0:0/64 8 Maret 2020 06.32
Kari 261 dina, 10 jam lan 46 menit
Holder (Dopokan | kontrib)
  • namung anon
  • Gawe akun diblokir
 
23 Januari 2019 17.28 The Suix Zero (Dopokan | kontrib) salawasé Praxidicae (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
xwiki abuse
2 Januari 2019 12.21 110.54.192.0/19 2 Januari 2020 12.21
Kari 195 dina, 16 jam lan 36 menit
Billinghurst (Dopokan | kontrib)
  • namung anon
  • Gawe akun diblokir
out of scope posts
18 Januari 2016 10.48 Comalur (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Jeneng panganggo ora layak
17 Januari 2016 08.26 91i79 (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
9 Januari 2016 13.50 Gonsal (Dopokan | kontrib) salawasé Arifys (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
 
27 Juni 2014 20.24 7Stapleton (Dopokan | kontrib) salawasé MoiraMoira (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Cross-wiki issues (global sysop action): see nl:Wikipedia:Checklijst langdurig structureel vandalisme/Knowle (Crouch, Swale)
23 Juli 2013 03.31 Kaostegal (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
  • Rika ora teyeng ngirim layang email anu Rika diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
Jeneng panganggo ora layak
7 Januari 2012 05.08 User 17eaf18b9c042151 (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
7 Januari 2012 05.08 User 3d5b3e0fe83448ea (Dopokan | kontrib) salawasé StefanusRA (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
Jeneng panganggo ora layak
18 Oktober 2009 03.16 Seansoo~map-bmswiki (Dopokan | kontrib) salawasé Mike.lifeguard (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
  • blokir otomatis dipatèni
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
vandalism-only account
9 Februari 2009 07.02 Khuntien Ngin (Dopokan | kontrib) salawasé Spacebirdy (Dopokan | kontrib)
  • Gawe akun diblokir
  • ora kena mbesut kaca parembugané dhéwé
crosswikivandal