Hak-hak grup panganggo

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak pratélan grup panganggo kang didéfinisi ing wiki iki, kanthi hak-hak aksès gandhèngané. Informasi tambahan perkara hak-hak individual bisa tinemu ing kéné.

  • Hak kang diidinaké
  • Hak kang dijabel
GrupHak-hak
(kabèh)
  • Besut dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (editmyprivateinfo)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Deleng dhata prianggané panjenengan dhéwé (kaya ta alamat layang-èl, jeneng asli) (viewmyprivateinfo)
  • Deleng log planggaran (abusefilter-log)
  • Deleng pawawangané panjenengan (viewmywatchlist)
  • Deleng saringan planggaran (abusefilter-view)
  • Gabungaké akuné dhèwèké (centralauth-merge)
  • Maca kaca (read)
  • Nggawé akun panganggo anyar (createaccount)
  • Nggawé kaca (sing dudu kaca dhiskusi) (createpage)
  • Nggawé kaca dhiskusi (createtalk)
  • Ngunakna API panulisan (writeapi)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Owahi pawawangané panjenengan. Cathetan: ana cara liyane kanggo nambahi kaca menyang pratélan, sanadyan ora duwe hak iki. (editmywatchlist)
  • Owahi pilalané panjenengan (editmyoptions)
  • Use the VIPS scaling test interface Special:VipsTest (vipsscaler-test)
Sing gawé akun
(daftar anggota)
  • Ora dipengaruhi karo batesan jumlah suntingan (noratelimit)
Panganggo sing dikonfirmasi otomatis
  • Deleng entri log planggaran sacara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Mindahna kaca (move)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Nyunting kaca ding disemi-reksa (autoconfirmed)
  • Owah kaca kang kareksa "Blokir panganggo anyar lan ora kedaftar" (editsemiprotected)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Simpen buku minangka kaca komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Simpen buku minangka kaca panganggo (collectionsaveasuserpage)
Bot
(daftar anggota)
  • Dianggep dadi proses otomatis (bot)
  • Nggawe ben suntingane dhewek ditandani otomatis minangka wis dipatroli (autopatrol)
  • Nggunakna wates sing luwih dhuwur nang kueri API (apihighlimits)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ngunakna API panulisan (writeapi)
  • Nyunting kaca ding disemi-reksa (autoconfirmed)
  • Ora dipengaruhi karo batesan jumlah suntingan (noratelimit)
  • Ora duwe suntingan cilik nang kaca dhiskusi dadi ngetokna tampilan pesan anyar (nominornewtalk)
  • Ora nggawe pangalihan sekang kaca sing lawas dong mindahna kaca (suppressredirect)
  • Owah kaca kang kareksa "Blokir panganggo anyar lan ora kedaftar" (editsemiprotected)
Birokrat
(daftar anggota)
Pamriksa panganggo
(daftar anggota)
  • Deleng data pribadi nang log planggaran (abusefilter-privatedetails)
  • Pirsani log pamriksa (checkuser-log)
  • Priksa alamat-alamat IP panganggo lan informasi liyané (checkuser)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
  • View the AbuseFilter private details access log (abusefilter-privatedetails-log)
Panganggo wis dikonfirmasi
(daftar anggota)
  • Deleng entri log planggaran sacara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Mindahna kaca (move)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Nyunting kaca ding disemi-reksa (autoconfirmed)
  • Owah kaca kang kareksa "Blokir panganggo anyar lan ora kedaftar" (editsemiprotected)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Simpen buku minangka kaca komunitas (collectionsaveascommunitypage)
  • Simpen buku minangka kaca panganggo (collectionsaveasuserpage)
Importir
(daftar anggota)
  • Impor kaca sekang berkas sing diunggah (importupload)
  • Impor kaca sekang wiki liyane (import)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Pengurus antarmuka
(daftar anggota)
  • Menyunting CSS untuk keseluruhan situs (editsitecss)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Menyunting JavaScript untuk keseluruhan situs (editsitejs)
  • Nyunting antarmukane panganggo (editinterface)
  • Nyunting berkas CSS panganggo liyane (editusercss)
  • Nyunting berkas JSON panganggo liyane (edituserjson)
  • Nyunting berkas JavaScript panganggo liyane (edituserjs)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Pambébasan saka blokiran IP
(daftar anggota)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan rentang pamblokiran (ipblock-exempt)
  • Lirwakna pamblokiran otomatis marang alamat tor (torunblocked)
Oversighters (Para pambusak révisi)
(daftar anggota)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Deleng entri log planggaran sing diumpetna (abusefilter-hidden-log)
  • Mblokir jeneng panganggo, lan ngumpetna sekang publik (hideuser)
  • Mbusak lan mbatalna pambusakan revisi tartamtu kaca (deleterevision)
  • Mriksa lan mbalekna revisi sing diumpetna sekang pangurus (suppressrevision)
  • Ndeleng log privat (suppressionlog)
  • Umpetna entri nang log planggaran (abusefilter-hide-log)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Steward
(daftar anggota)
  • Nyunting kabeh hak-hak panganggo (userrights)
  • Ora dipengaruhi karo batesan jumlah suntingan (noratelimit)
Pangawas
(daftar anggota)
  • Deleng entri log planggaran sing diumpetna (abusefilter-hidden-log)
  • Umpetna entri nang log planggaran (abusefilter-hide-log)
Pangurus
(daftar anggota)
  • Bypass pamblokiran IP, pamblokiran otomatis lan rentang pamblokiran (ipblock-exempt)
  • Override daftar ireng judhul (tboverride)
  • Override pamriksan palècèhan (override-antispoof)
  • Access to log of two-factor authentication changes (oathauth-view-log)
  • Besut modhèl kontèn kaca (editcontentmodel)
  • Buat dan matikan tag (managechangetags)
  • Busak kaca gedhèn-gedhèn (nuke)
  • Busak lan wurung busak èntri log tartamtu (deletelogentry)
  • Create short URLs (urlshortener-create-url)
  • Deleng entri log planggaran sacara rinci (abusefilter-log-detail)
  • Deleng entri log saringan planggaran sing detandani pribadi (abusefilter-log-private)
  • Deleng saringan planggaran sing detandani pribadi (abusefilter-view-private)
  • Gelis gole mbalekna suntingane panganggo pungkasan sing nyunting kaca tartamtu (rollback)
  • Hapus tag dari basisdata (deletechangetags)
  • Impor kaca sekang wiki liyane (import)
  • Jabel blokade global sacara lokal (globalblock-whitelist)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Lihat informasi tentang aktifitas transkoder terkini (transcode-status)
  • Mbatalna pambusakan kaca (undelete)
  • Mblokir panganggo sejen ben ora teyeng nyunting (block)
  • Mblokir pangganggo ben ora teyeng ngirim imel (blockemail)
  • Mbusak kaca (delete)
  • Mbusak lan mbatalna pambusakan revisi tartamtu kaca (deleterevision)
  • Menyunting JSON untuk keseluruhan situs (editsitejson)
  • Mindahna berkas (movefile)
  • Mindahna kaca (move)
  • Mindahna kaca sisan karo anak-kacane kabeh (move-subpages)
  • Mindahna kaca utama panganggo (move-rootuserpages)
  • Nandani suntingan rollback dadi suntingane bot (markbotedits)
  • Nandani suntingane panganggo sejen minangka wis dipatroli (patrol)
  • Ndeleng daftar kaca-kaca sing ora diawasi (unwatchedpages)
  • Ndeleng sajarah entri sing kabusak, tanpa teks sing ana hubungane (deletedhistory)
  • Ndeleng teks sing dibusak lan owahan nang antarane revisi sing dibusak (deletedtext)
  • Ngabungna sajarah kaca-kaca (mergehistory)
  • Nganti tingkatan pangreksan lan nyunting kaca-kaca sing direksa (protect)
  • Nggawe ben suntingane dhewek ditandani otomatis minangka wis dipatroli (autopatrol)
  • Nggawé akun panganggo anyar (createaccount)
  • Nggunakna wates sing luwih dhuwur nang kueri API (apihighlimits)
  • Nglakokaké aksi-aksi sing murupaké CAPTCHA tanpa kudu ngliwati CAPTCHA (skipcaptcha)
  • Ngoleti kaca sing wis dibusak (browsearchive)
  • Ngowaih saringan planggaran (abusefilter-modify)
  • Ngowaih saringan planggaran karo tindakan sing dibatesi (abusefilter-modify-restricted)
  • Ngunggahna berkas (upload)
  • Nindih berkas sing uwis ana (reupload)
  • Nindih berkas sing wis ana lan diunggah nang pangganggo sing padha (reupload-own)
  • Nyunting antarmukane panganggo (editinterface)
  • Nyunting berkas JSON panganggo liyane (edituserjson)
  • Nyunting kaca ding disemi-reksa (autoconfirmed)
  • Nyunting kaca-kaca sing direksa (tanpa pangreksan runtun) (editprotected)
  • Ora dipengaruhi karo batesan jumlah suntingan (noratelimit)
  • Ora nggawe pangalihan sekang kaca sing lawas dong mindahna kaca (suppressredirect)
  • Owah kaca kang kareksa "Blokir panganggo anyar lan ora kedaftar" (editsemiprotected)
  • Reset transkoder rusak ataupun yang tidak sehingga kembali dimasukkan dalam antrian. (transcode-reset)
  • Send a message to multiple users at once (massmessage)
  • Timpanana barkas ing panyimpenan médhiya barengan lokal (reupload-shared)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
  • View title blacklist log (titleblacklistlog)
  • Tambah golongan: Pambébasan saka blokiran IP
  • Busak golongan: Pambébasan saka blokiran IP
Importir transwiki
(daftar anggota)
  • Impor kaca sekang wiki liyane (import)
  • Urubaké otèntifikasi rong faktor (oathauth-enable)
Panganggo
(daftar anggota)
  • Lih kaca kategori (move-categorypages)
  • Lihat catatan daftar hitam spam (spamblacklistlog)
  • Maca kaca (read)
  • Manage OAuth grants (mwoauthmanagemygrants)
  • Mindahna kaca utama panganggo (move-rootuserpages)
  • Nandani nek suntingane kuwe suntingan cilik (minoredit)
  • Nggawé kaca (sing dudu kaca dhiskusi) (createpage)
  • Nggawé kaca dhiskusi (createtalk)
  • Ngirim imel maring panganggo liyane (sendemail)
  • Ngosongna cache situs kaca tanpa kaca konfirmasi (purge)
  • Ngunakna API panulisan (writeapi)
  • Nyunting kaca (edit)
  • Owahi barkas CSS panganggo panjenengan (editmyusercss)
  • Owahi barkas JSON panganggo panjenengan (editmyuserjson)
  • Owahi barkas JavaScript panganggo panjenengan (editmyuserjs)
  • Tambah dan hapus tag arbitrari pada revisi masing-masing dan entri log (changetags)
  • Terapkan tags bersamaan dengan perubahan pengguna (applychangetags)

Watesan mandhala aran

Mandhala aranHak kang ngidinaké panganggo mbesut
MediaWiki
  • Nyunting antarmukane panganggo (editinterface)
Gadget
  • Besut kaca JavaScript lan CSS géjet (gadgets-edit)
Gadget definition
  • Besut paricédaning géjet (gadgets-definition-edit)