Angsana, Tanah Bumbu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Angsana
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Tanah Bumbu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Angsana kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tanah Bumbu, Kalimantan Selatan, Indonesia.


Cithakan:Angsana, Tanah Bumbu Cithakan:Kabupaten Tanah Bumbu