André Sogliuzzo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
André Sogliuzzo
Lahir 10 Agustus 1966 (umur 54)
New York City, New York, Amerika Serikat
Pekerjaan Aktor
Dikenal karena Open Season

André Sogliuzzo (lair 10 Agustus 1966) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]