Andesi Setyo Prabowo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Andesi Setyo Prabowo (lair nang Banyumas, Jawa Tengah, 1 Oktober 1989; umur 28 taun) kuwe salah siji pemain bal-balan Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]