Ali Barkah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ali Barkah (lair nang Banyumas, Jawa Tengah, 30 Juli 1988; umur 31 taun) kuwe salah siji pemain bal-balan Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]