Air Terjun Jurug Pitu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Lokasine nang Kecamatan Sigaluh sekitar 2 km sekang jalan raya, pedhek karo lokasi Arum Jeram Banjarnegara. Luas komplek kiye ± 5 Ha.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.