Air Besar, Landak

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Air Besar
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Landak
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 16 desa
- kelurahan

Air Besar kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Landak, Kalimantan Barat, Indonesia.