Aimas, Sorong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aimas
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Sorong
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 25 kampung
1 kelurahan

Aimas kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Sorong, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]