Adigang, adigung, adiguna

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paribasa kiye maknane, wong kudhune aja ngandhelaken keluwihane dhewek baen.

Adigang kuwe maknane: kakuwatane. Adigung maknane: gedhene. Adiguna maknane: kepinterane.

Penjelasane: