Wonomulyo, Polewali Mandar

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Wonomulyo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Barat
Kabupaten Polewali Mandar
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 12 desa
2 kelurahan

Wonomulyo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Polewali Mandar, Sulawesi Barat, Indonesia.


Cithakan:Wonomulyo, Polewali Mandar Cithakan:Kabupaten Polewali Mandar