Wikipedia:Sapa sing nulis Wikipedia

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Informasi dasar Wikipedia
Sugeng maca
Sapa sing nulis Wikipedia
Kontribusi kanggo Wikipedia
Artikel pertama Rika
Nyunting halaman
Pedoman ringkes
Pancapilar!
Hubungi kami
Tutorial
Pengantar
Tanya jawab
Pitulung:Isi

Ora kaya ensiklopedia liyane, relawan sing dadi penulis artikel-artikel Wikipedia ora kudu wong singuwis dadi pakar utawa akademisi, senajan uga ana sing kaya kuwe. Sapa baen teyeng dadi penulis artikel, termasuk Rika!

Relawan ora kudu olih pelatihan formal dhisit sedurunge gawe artikel anyar utawa nyunting artikel sing uwis ana. Akeh wong sing nggawe utawa nyunting artikel nang Wikipedia. Wong-wong kuwe mau asale sekang akeh negara sedonya, sekang pirang-pirang usia lan latar belakang. Sapa baen sing berkontribusi maring ensiklopedia kiye jenenge "Wikipediawan". Uwis dadi kebijakane Wikipedia angger isine kuwe kudu teyeng dipastikna, lan dudu riset asli. Wikipedia:Pedoman gaya Wikipedia uga ndorong penyunting kon padha ngutip sumber.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]