Tiroang, Pinrang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tiroang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Pinrang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
5 kelurahan

Tiroang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Pinrang, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Tiroang, Pinrang Cithakan:Kabupaten Pinrang