Teluk Dalam, Simeulue

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Teluk Dalam
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Simeulue
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 10 desa
- kelurahan

Teluk Dalam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Simeulue, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Teluk Dalam, Simeulue Cithakan:Kabupaten Simeulue