Soto Sedap Malam

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

soto sing nggango tauco ireng lan dicampuri destilasi/sari bunga sedap malam, rasane sedep banget.soto kiye sing nduwe Dipl.Ing Da'an, SE.,Ak.,MPACC. miturut ceritane soto sedap malam kiye hasil riset nang Stutgart (Jerman) pas Pak Da'an ngrampungna kuliah nang jerman tahun 1956 sak angkatan karo BJ Habibie.

soto sedap malam kiye ana nang JL Raya Talang (antara Tegal-Banjaran). silahkan mampir.....