Simo, Boyolali

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Simo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Boyolali
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Simo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Boyolali, Jawa Tengah, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Boyolali