Serabi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Serabi Purwokerto biasane didol neng pinggiran alun-alun, kadang-kadang ana sing dodol karo kamir mbarang. Serabine rasa gula jawa, neng nduwure warna coklat, enake dipangan pas kebul-kebul tesih panas