Sausapor, Tambrauw

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sausapor
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua Barat
Kabupaten Tambrauw
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 12 kampung
- kelurahan

Sausapor kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Tambrauw, propinsi Papua Barat, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Sausapor, Tambrauw Cithakan:Kabupaten Tambrauw