Saptosari, Gunung Kidul

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Saptosari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupaten Gunung Kidul
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Saptosari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gunung Kidul, Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Gunung Kidul