Sadang, Kebumen

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Sadang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Kebumen
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Sadang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kebumen, Jawa Tengah, Indonesia.