Rustriningsih

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Rustriningsih kuwe Bupati kabupaten Kebumen periode taun 2000 - 2005 ning dipilih maning nggo periode lanjutane. Rustriningsih lair nang Kebumen, 3 Juli 1967 lulusan S1 FISIP Universitas Jenderal Soedirman Purwokerto karo S2 Magister Administrasi Negara Universitas Gadjah Mada Yogyakarta.

Bupati Rustriningsi biasa diundang Mbak Rustri kuwe olih gelar Srikandi sekang Kebumen.


Pranala Jaba[sunting | sunting sumber]

Rustriningsih (basa Indonesia).