Rudawa

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Rudawa ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | sunting sumber]

  • Luas kota: 6,3 km²
  • Penduduk: 1700 jiwa (taun 2009)
Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.

Link titleJLHDEDEEWH