Rote Barat Daya, Rote Ndao

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Rote Barat Daya
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Rote Ndao
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Rote Barat Daya kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Rote Ndao, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Rote Barat Daya, Rote Ndao Cithakan:Kabupaten Rote Ndao