Rawa Lumbu, Bekasi

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Rawa Lumbu
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan - desa
4 kelurahan

Rawa Lumbu kuwe salah siji kecamatan nang kota Bekasi, Jawa Barat, Indonesia.

Cithakan:Kota Bekasi