Ratatotok, Minahasa Tenggara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ratatotok
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Utara
Kabupaten Minahasa Tenggara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Ratatotok kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Minahasa Tenggara, Sulawesi Utara, Indonesia.


Cithakan:Ratatotok, Minahasa Tenggara Cithakan:Kabupaten Minahasa Tenggara