Rantepao, Toraja Utara

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Rantepao
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Toraja Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 2 desa
9 kelurahan

Rantepao kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Toraja Utara, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Rantepao, Toraja Utara