Radio-Radio Swasta Nasional Siaran Banyumasan

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
  • Radio P2SC Jl. Dakota I No. 1 Jakarta Pusat, telp. 420 7375, Gelombang/Frekuensi: 936 KHZ AM, acara: Dokar Banyumasan, pengasuh: Pak Dalimin, Wektu: Senen 14.00 - 17.00, Kemis 21.00 - 24.00.
  • Radio Pelangi Nusantara TMII, telp. 840 9421, Gelombang/Frekuensi: 882 KHZ AM, acara: Rengah-Rengoh, pengasuh: Lik Karti lan Wak Jarwo, Wektu: Rebo 21.00 - 24.00, Jemuah 13.30 - 15.30, Setu 21.00 - 05.00.
  • Radio Elgangga Jl. Serma Marzuki No. 30 Bekasi, telp. 884 7711, Gelombang/Frekuensi: 100,3 FM, acara: Sroto Banyumasan, pengasuh: Biyung Muslih, Wektu: Minggu 20.00 - 22.00.
  • Radio Samhan Jl. Swadaya Raya 143, Duren Sawit, Jak.Tim, telp. 861 9412, Gelombang 630 KHZ AM STEREO Banyumasan, Pengasuh : Ki Wangsakaban, Wektu : Rabu 21.00 - 01.00.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.